Monster Girls Missing Summer

Intră în universul jocului Monster Girls Missing Summer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri monster high!

Bine ați venit [înapoi] în sezonul estival! Este timpul pentru soare, excursii la plajă și pentru toate acele ținute de vară uimitoare la care ați visat. Dar dacă nu ai nimic cool de purtat? Ei bine, nu vă faceți griji! Te acoperim noi cu aceste patru fete cărora le lipsesc ținutele de vară la fel de mult ca și vremea frumoasă de afară. De asemenea, le este dor să meargă la mare, așa că abia așteaptă să aleagă niște ținute de vară super cool pe care să le împartă cu prietenele lor.

Joacă rolul unui designer de modă, sau mai degrabă al unei fete creative care iubește moda. Ea are mereu în minte ultimele tendințe și se asigură că se îmbracă în cel mai elegant mod. Îi place să se îmbrace în ținute de vară super cool, astfel încât să își poată arăta creativitatea. Anul acesta a decis să creeze noi ținute de vară pentru fiecare dintre prietenii ei. Aruncă o privire în garderobele celor patru fete și alege cele mai cool ținute de vară, chiar dacă sezonul cald s-a încheiat. Nu uitați de machiaj și de accesorii, concentrați-vă pe elementele estivale. Te așteptăm zilnic cu noi surprize și jocuri de fete gratuite!

Jocuri similare:

Îți place Monster Girls Missing Summer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Monster High pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.