Moto Maniac 3

Intră în universul jocului Moto Maniac 3 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu motociclete!

Dacă îți plac motocicletele și să faci cascadorii îndrăznețe, atunci Moto Maniac 3 pe Jocurigratuite.ro ar putea fi jocul potrivit pentru tine. De-a lungul numeroaselor sale nivele, va trebui să stăpânești comenzile unice în tot felul de medii dificile, unde un pas greșit te duce la începutul nivelului. Cu o mulțime de obstacole unice și distractive care stau între tine și linia de sosire, Moto Maniac 3 este un joc care îți testează nu doar reflexele, ci și răbdarea și abilitățile de memorare, deoarece va trebui să înveți și să te adaptezi constant la mediu, dacă vrei să avansezi.

Pe lângă faptul că trebuie să te echilibrezi pe tot felul de elemente diferite din pădure, precum copaci și stânci, va trebui să te confrunți și cu o provocare în plus, și anume faptul că trebuie să termini rapid nivelele, pentru că, dacă nu o faci, un urs te va ajunge din urmă și îți va opri cursa. Faptul că trebuie să echilibrezi aceste două sarcini face din Moto Maniac 3 o experiență provocatoare, dar distractivă. Iar dacă vă plac motocicletele, experiența va fi și mai palpitantă.

Cu 20 de nivele de depășit, Moto Maniac 3 îți oferă suficiente provocări și varietate pe tot parcursul jocului și, chiar dacă la început s-ar putea să te lupți cu comenzile unice ale motocicletei, după primele câteva nivele controlul motocicletei va deveni o a doua natură și vei trece peste obstacole în timp record.

Joacă un alt joc distractiv cu motociclete pe Jocurigratuite.ro când joci Moto Maniac 3.

Cum se joacă

Folosiți tastele săgeată stânga și dreapta pentru a înclina motocicleta, iar tastele săgeată sus și jos pentru a accelera sau frâna. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți butoanele de pe ecran pentru a controla motocicleta.

Joacă alte jocuri din seria moto maniac:

  1. Moto Maniac

Jocuri similare:

Îți place Moto Maniac 3? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu motociclete pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.