X Trial Racing Mountain Adventure

Intră în universul jocului X Trial Racing Mountain Adventure și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu motociclete!

Pregătește-te pentru o cursă nebună în pădure când joci X Trial Racing Mountain Adventure pe Jocurigratuite.ro și găsește echilibrul între viteză și manevrele precise ale motocicletei tale, pentru că dacă nu găsești acest echilibru delicat, sigur vei cădea. Iar o cădere, mai ales la acele viteze, înseamnă cu siguranță că nu poți continua nivelul. De-a lungul numeroaselor sale nivele, va trebui să reîncepi de mai multe ori când joci X Trial Racing Mountain Adventure, mai ales dacă urmărești mult râvnitele trei stele, pe care doar cei mai rapizi motocicliști le obțin la sfârșitul nivelului.

Așa cum te-ai aștepta, motocicletele din X Trial Racing Mountain Adventure pot atinge viteze foarte mari, și doar dacă reușești să îți controlezi impulsul de a accelera vei ajunge întreg la linia de sosire. Nicio stea la sfârșitul nivelului este un scor mult mai bun decât să nu reușești să ajungi constant la următorul nivel. Poți oricând să te întorci la o etapă și să încerci din nou pentru un scor mai bun și, de asemenea, primești câteva motociclete noi, care se pot potrivi mai bine stilului tău de condus.

Fiecare nivel are o configurație diferită, iar unele platforme chiar te fac să îți pui la îndoială abilitățile, dar dacă perseverezi vei trece de toate hopurile pe care ți le prezintă un nivel. Comenzile ar putea necesita ceva timp pentru a te obișnui cu ele, dar după un timp vor părea intuitive și vei avea impresia că devii una cu motocicleta.

Pune-te pe motocicletă și învață arta echilibrului și a vitezei atunci când joci X Trial Racing Mountain Adventure pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

X Trial Racing Mountain Adventure poate fi jucat numai cu ajutorul unei tastaturi. Folosește tastele săgeată pentru a vira la stânga, la dreapta, a accelera și a frâna.

Jocuri similare:

Îți place X Trial Racing Mountain Adventure? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu motociclete pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.