Number Match

Intră în universul jocului Number Match și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Bucură-te de un joc de puzzle care valorifică distracția pe care o pot aduce numerele atunci când încerci Number Match pe Jocurigratuite.ro. Cu reguli amuzante și ușor de înțeles, Number Match este un joc minunat pe care îl puteți lua și juca ori de câte ori doriți să vă relaxați puțin, dar și să vă provocați creierul. Scopul aici este de a șterge toate numerele de pe tablă, iar tu realizezi acest lucru fie găsind perechi potrivite, fie selectând două numere care însumează 10. Sună ușor, nu-i așa? Desigur, lucrurile sunt un pic mai complicate decât atât, dar această creștere a provocării adaugă cu adevărat și multă distracție! Pentru a îndeplini aceste două condiții, trebuie să te asiguri că aceste numere se află unul lângă altul. Acest lucru adaugă un nou nivel de strategie la Number Match.

Bineînțeles, dacă vă blocați vreodată, puteți cere puțin ajutor apăsând pictograma beculețului, care vă arată o posibilă mutare validă pe care o puteți încerca. Și, dacă aveți nevoie de mai multe numere pentru a vă ajuta să eliberați tabla, asigurați-vă că apăsați pictograma plus pentru a genera noi rânduri de numere. Cu cât avansezi mai mult prin niveluri, cu atât lucrurile devin mai dificile, dar pentru că regulile rămân aceleași, ai întotdeauna o șansă de a câștiga. Faptul că regulile sunt ușoare este înșelător și te-ar putea face să crezi că Number Match este un joc ușor, dar faptul că numerele trebuie fie să fie unul lângă altul, fie să nu aibă alte numere între ele poate crea situații foarte complicate, în care abilitățile tale de logică vor fi testate cu adevărat. Dar aflarea soluției într-un astfel de caz merită puterea de procesare suplimentară pe care creierul tău va trebui să o folosească pentru a rezolva puzzle-ul. Și, bineînțeles, acest lucru face ca Number Match să fie o experiență foarte distractivă.

Testează-ți logica și distrează-te cu numere pe Jocurigratuite.ro și joacă Number Match.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta numerele de pe tablă. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Number Match? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.