Wood Block Puzzle 2

Intră în universul jocului Wood Block Puzzle 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Aranjează blocurile de lemn și relaxează-te cu Wood Block Puzzle 2, un joc de puzzle distractiv în care trebuie să planifici din timp configurația panoului dacă vrei un scor mare. O strategie bună este cheia pentru a câștiga în Wood Block Puzzle 2, și trebuie să țineți cont de blocurile actuale care se află pe tablă, precum și să vă uitați în partea dreaptă a ecranului pentru a vedea ce blocuri pot fi plasate în continuare, dacă doriți să faceți fie o linie verticală sau orizontală completă pe tablă. Creând această linie, veți elimina toate blocurile de lemn care o formează, câștigând puncte prețioase. Bineînțeles, cu cât completezi mai multe linii, cu atât mai mare este scorul pe care îl obții.

Wood Block Puzzle 2 este adus la viață de o grafică frumoasă și stilizată și de sunete optimiste, iar toate animațiile fac ca tabla să pară cu adevărat vie. Mai mult, regulile sunt suficient de simple pentru a vă putea strecura o rundă de Wood Block Puzzle 2 atunci când aveți câteva momente libere și pentru a beneficia în continuare de avantajele de a vă pune logica la încercare. Și, deși regulile sunt ușor de învățat, nu vă gândiți că puteți plasa blocurile de lemn la întâmplare, pentru că, odată ce nu mai există spații libere pentru a plasa aceste blocuri pe tablă, jocul s-a terminat. Și nu poți roti niciun bloc în jurul tău. Din fericire, chiar dacă pierzi runda, poți încerca din nou și data viitoare strategia ta s-ar putea îmbunătăți. Dar emoția de a reuși să elimini o linie de blocuri după ce ai crezut că pierderea este inevitabilă este ceva care va fi întotdeauna distractiv și îți va aduce bucurie.

Relaxează-te pe Jocurigratuite.ro cu un joc de puzzle relaxant atunci când încerci Wood Block Puzzle 2.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta blocul pe care doriți să îl plasați pe tablă. În timp ce țineți apăsat butonul stâng al mouse-ului, trageți-l în spațiul gol de pe tablă. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în loc să folosiți mouse-ul.

Jocuri similare:

Îți place Wood Block Puzzle 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.