One Ball Pool Puzzle

Intră în universul jocului One Ball Pool Puzzle și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri biliard!

Pe Jocurigratuite.ro poți găsi întotdeauna jocuri de gândire distractive, iar One Ball Pool Puzzle este o nouă adiție la această categorie relaxantă. În One Ball Pool Puzzle scopul tău este să trimiți bila în gaura aflată într-un loc aleatoriu de pe masă, iar pentru a face acest lucru trebuie să folosești un tac. Te poți aștepta la același comportament care vine de obicei de la acest instrument de biliard. Distracția începe cu adevărat în nivelurile ulterioare, când drumul dintre bilă și obiectivul său este plin de diverse pericole, pe care trebuie să le ocolești. De la țepi periculoși până la rezolvarea unor traiectorii complicate, One Ball Pool Puzzle cu siguranță te va pune la încercare și ai nevoie de o doză sănătoasă de răbdare dacă vrei să termini toate cele 45 de nivele ale sale.

Dar nu doar configurațiile unice ale mesei ar putea să îți împiedice progresul, ci și faptul că ai un număr limitat de încercări pe care le ai la dispoziție pentru a termina un nivel. Acest lucru garantează că va trebui să îți asumi niște riscuri, dar și face ca lucrurile să fie puțin mai distractive. Când știi că ai o singură șansă să ajungi la nivelul următor, cu siguranță vei încerca o manevră mai riscantă decât ai face-o altfel. De-a lungul întregului joc One Ball Pool Puzzle nu vei ști niciodată ce poate aduce următorul nivel, dar un lucru va rămâne același, și anume că fiecare nivel este o provocare distractivă. Și chiar dacă poți vedea calea pe care o va urma bila, nu știi niciodată unde anume se va opri și cum va trebui să te adaptezi după aceea.

Joacă o combinație distractivă de biliard și joc de puzzle pe Jocurigratuite.ro și vezi câte niveluri poți termina.

Cum se joacă

Dacă folosești un calculator trebuie să dai click pe ecran folosind butonul stâng al mouse-ului, iar apoi să tragi mouse-ul pentru a determina puterea cu care lovești bila. Mișcă mouse-ul în stânga și în dreapta pentru a schimba poziția în care va lovi tacul. Dacă joci de pe un dispozitiv mobil, trebuie să apeși pe ecran pentru a începe procesul de ochire, să muți degetul înapoi pentru a selecta viteza de tragere și să-l muți spre stânga sau spre dreapta pentru a selecta direcția loviturii.

Jocuri similare:

Îți place One Ball Pool Puzzle? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri biliard pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.