Path Painter

Intră în universul jocului Path Painter și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri inteligență!

Joaca-te cu vopseaua in acest joc original de puzzle pe Jocurigratuite.ro si umple blocurile de pe ecran in culorile pe care ti le arata imaginea din coltul din dreapta sus, cand te joci Path Painter. În loc de un șevalet și o pensulă, în Path Painter vei picta folosind blocuri care stropesc în direcția săgeților care este plasată pe ele. La fel ca în orice alt proces de pictură, trebuie să ai grijă la ordinea în care alegi să plasezi culorile, deoarece ultima culoare pe care alegi să o adaugi pe tablă va fi culoarea care înlocuiește pe cea de dinaintea ei. Dar, spre deosebire de pictura reală, în Path Painter nu trebuie să te gândești cum poți inventa culori diferite prin combinarea lor, ci doar să ai grijă cum alegi să le așezi.

Fiecare nivel are un design specific pe care trebuie să îl creezi prin plasarea diferitelor culori pe tablă. Așezând blocuri de culori diferite, acestea vor forma fie linii drepte în direcția săgeților desenate pe ele, fie, dacă au doar o singură săgeată pe ele, vor ieși pur și simplu în direcția acelei săgeți. Dacă vedeți pe ecran blocuri care au o singură săgeată goală pe ele, înseamnă că puteți redirecționa culoarea blocurilor în acea direcție. Când acestea sunt adăugate la Path Painter, atunci provocarea începe să crească încet-încet.

Grafica de pe Path Painter i se potrivește foarte bine, iar culorile strălucitoare sunt destul de liniștitoare și vă puteți spune clar ce culori trebuie să meargă unde. Accentul principal este pus pe claritate, iar efectul general este destul de relaxant, ceea ce face ca Path Painter să fie o altă experiență excelentă pe Jocurigratuite.ro pentru atunci când vrei doar să te odihnești puțin, fără a fi nevoit să te gândești prea mult la diferite elemente de joc.

Pictați cu blocuri și creați căi de culoare atunci când jucați Path Painter pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă jucați de pe un computer, folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a face clic pe blocuri pentru a le selecta și, în timp ce țineți apăsat butonul stâng al mouse-ului, deplasați-l spre un bloc gol și eliberați butonul pentru a plasa blocul în acea poziție. Dacă folosiți un dispozitiv mobil pentru a juca, atingeți ecranul și țineți degetul apăsat, în loc să folosiți mouse-ul.

Jocuri similare:

Îți place Path Painter? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri inteligență pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.