Penalty Kicks

Intră în universul jocului Penalty Kicks și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu fotbal!

Dacă îți place fotbalul, atunci cu siguranță cunoști emoția loviturilor de pedeapsă și cât de tensionate pot deveni lucrurile în acest duel între jucător și portar. Și mai ales cât de sălbatic poate deveni publicul în timpul acestei confruntări. Pentru unii, acesta poate fi punctul culminant al meciului, mai ales în meciurile decisive, unde aceste lovituri de pedeapsă sunt, de obicei, la cel mai intens nivel. Jocurigratuite.ro îți aduce un joc care se concentrează exclusiv pe această parte interesantă a fotbalului cu Penalty Kicks.

Ca într-o lovitură de pedeapsă reală, trebuie să șutezi mingea în așa fel încât să păcălești portarul. Pentru a realiza acest lucru, există mai multe elemente care sunt implicate, dar cele mai importante în Penalty Kicks sunt să țintești corect loviturile și să planifici traiectoria pe care o va lua mingea, precum și să speri că norocul este de partea ta și portarul sare în cealaltă direcție și nu îți interceptează lovitura. La fel ca într-un joc real de fotbal, există o mulțime de noroc implicat, mai ales în această etapă a jocului. Uneori, o lovitură ușoară reușește să treacă pentru că portarul a sărit în cealaltă direcție.

Pentru a reuși să înscrii un gol, trebuie să-ți îndrepți șuturile în așa fel încât să ajungă cât mai aproape de marginile porții. Aceste locații sunt cele mai greu de atins de către portar, unele dintre ele fiind aproape imposibil de apărat. Dar cu cât se apropie mai mult de margini, cu atât cresc șansele ca mingea să nu atingă nici măcar zona generală a stâlpului porții. Este o problemă de tipul "risc mare, recompensă mare", iar pe parcursul celor 15 lovituri pe care le vei avea de executat în Penalty Kicks vei avea la dispoziție o mulțime de șanse de a echilibra această decizie.

Înscrie multe goluri când joci pe Jocurigratuite.ro și pregătește-te să câștigi campionatul când joci Penalty Kicks.

Cum se joacă

Acest joc poate fi jucat doar cu ajutorul unui mouse, pe PC. Pentru a trage trebuie să ții apăsat butonul stâng al mouse-ului și să țintești în ce direcție vrei să meargă mingea.

Jocuri similare:

Îți place Penalty Kicks? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu fotbal pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.