Tap Tap Goals

Intră în universul jocului Tap Tap Goals și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu fotbal!

Cupa Mondială începe devreme pe Jocurigratuite.ro și abilitățile tale de fotbal sunt puse la încercare, în jocul rapid și intens Tap Tap Goals, unde scopul este, desigur, să înscrii cât mai multe goluri înainte de expirarea timpului limită. Dar, în afară de faptul că trebuie să înscrii multe goluri și că joci cu o minge de fotbal, Tap Tap Goals se abate complet de la jocul de fotbal pe care s-ar putea să-l cunoști și să-l iubești deja, și aduce provocări noi și interesante de care să te bucuri. Deși trebuie în continuare să prezici corect modul în care gravitația va afecta mingea, în loc să te ferești de jucători, trebuie să atingi mingea astfel încât aceasta să evite blocurile care se află între tine și poartă, precum și bombele care împânzesc mediul înconjurător, care adaugă multă imprevizibilitate și te îndepărtează și mai mult de marcarea unui gol.

Includerea unui cronometru crește cu adevărat provocarea și tensiunea din Tap Tap Goals, iar felul în care se schimbă constant obstacolele care îți ies în cale îți cere să te adaptezi constant și să îți planifici cu atenție loviturile. După câteva încercări, vei simți în mod natural cât de mari sunt salturile mingii și va trebui să folosești aceste cunoștințe, deoarece cu cât înscrii mai multe puncte, cu atât mai haotică poate deveni configurația terenului, cu mai multe bombe și blocuri plasate în calea ta. Din fericire, după fiecare gol, cronometrul tău se resetează. Și un alt mod în care Tap Tap Goals face lucrurile un pic mai ușoare este că nu trebuie să controlezi manual direcția mingii, deoarece aceasta se mișcă automat spre stânga sau spre dreapta, în funcție de direcția în care ai marcat ultimul gol.

Chiar dacă grafica este într-un stil mai mult caricatural, Tap Tap Goals este totuși un joc excelent pentru a te pune în starea de spirit pentru campionatele de fotbal care se apropie. Vino să te joci pe Jocurigratuite.ro și pregătește-te să marchezi o mulțime de goluri!

Cum se joacă

Dacă joci pe un PC trebuie să dai click pe ecran folosind butonul stâng al mouse-ului pentru a sări. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, poți face mingea să sară în aer atingând ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Tap Tap Goals? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu fotbal pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.