Puppet Soccer Challenge

Intră în universul jocului Puppet Soccer Challenge și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu fotbal!

Pregătește-te pentru Cupa Mondială atunci când joci Puppet Soccer Challenge pe Jocurigratuite.ro. În acest joc de fotbal distractiv ai șansa de a-ți exersa abilitățile de șutare a mingii, făcând tot posibilul pentru a înscrie cât mai multe goluri, alegând cu atenție traiectoria mingii, ținând cont de tot felul de obstacole care se află între tine și stâlpul porții. Pe lângă alegerea unghiului corect de tragere, trebuie să selectezi și viteza potrivită. La fel ca în jocul real, calea spre goluri este rareori liberă, așa că trebuie să te adaptezi dacă vrei să ai cel mai mare scor.

Cu comenzi înșelător de simple, provocarea din Puppet Soccer Challenge vine din faptul că trebuie să înțelegi bine capacitățile jucătorului tău, dar și din faptul că trebuie să poți selecta corect traseul mingii. Și pentru că terenul de fotbal este într-o continuă schimbare, cu diverse elemente noi adăugate după fiecare gol pe care reușești să îl înscrii, trebuie să te adaptezi foarte repede la fiecare situație nouă. Dar după ce stăpânești curba inițială de învățare a jocului, vei marca goluri în stânga și în dreapta. Atmosfera din Puppet Soccer Challenge te transpune pe un teren de fotbal, iar cu grafica sa stilizată și sunetele pline de viață, experiența fotbalistică te va încânta cu siguranță.

Marchează cât mai multe goluri și distrează-te atunci când joci Puppet Soccer Challenge pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta unghiul și puterea de tragere a loviturilor tale. Dacă folosești un dispozitiv mobil atinge ecranul pentru a selecta acești parametri.

Jocuri similare:

Îți place Puppet Soccer Challenge? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu fotbal pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.