Gravity Soccer

Intră în universul jocului Gravity Soccer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu fotbal!

În această îmbinare unică de fotbal și puzzle, Gravity Soccer reușește să reunească aceste două tipuri diferite de jocuri într-un mod distractiv și creativ. Respectând regulile fotbalului, scopul jocului Gravity Soccer este de a plasa mingea în mijlocul porții, dar în loc să dirijezi jucătorii să folosească pase și lovituri trebuie să selectezi cu atenție ce blocuri vrei să distrugi pentru a ghida mingea spre destinația dorită. Vei fi surprins de cât de mult rămâne emoția de a vedea dacă mingea trece sau nu, chiar dacă regulile s-au schimbat.

Pe măsură ce avansezi, vei vedea în curând că trebuie să iei în considerare rampele, arcurile și alte elemente noi care cresc provocarea, dar și distracția. Fiecare nivel are un număr de stele care așteaptă să fie adunate, iar dacă reușești să le aduni pe toate, punctajul tău final crește. Faptul că poți să te întorci și să aduni toate stelele pe care poate le-ai ratat face din Gravity Soccer un joc pe care îl poți rejuca de câteva ori, mai ales că unele stele sunt plasate în locuri destul de înșelătoare și doar cei mai perseverenți le pot aduna. Dar chiar dacă nu reușești să obții toate stelele, tot vei reuși să avansezi și să termini jocul.

Termină toate nivelurile și obține un scor mare pe Jocurigratuite.ro când joci Gravity Soccer.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta blocurile pe care dorești să le îndepărtezi, pentru a ghida mingea de fotbal spre poartă. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil apasă pe ecran pentru a îndepărta aceste blocuri.

Jocuri similare:

Îți place Gravity Soccer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu fotbal pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.