Rotate Soccer

Intră în universul jocului Rotate Soccer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu fotbal!

Dacă nu știi nimic despre fotbal, ar trebui să știi că scopul jocului este să treci cu mingea pe lângă portarul echipei adverse. Rotate Soccer ia acest concept de bază și îl modifică puțin, ceea ce duce la o experiență cu totul nouă, respectând în același timp regulile fotbalului. În Rotate Soccer trebuie să marchezi în continuare goluri, dar în loc să tragi cu atenție mingea trebuie să rotești mediul și să lași gravitația să facă restul.

Prin intermediul unei varietăți de niveluri interesante și distractive, Rotate Soccer chiar îți pune la încercare abilitățile de rezolvare a problemelor, iar în curând te vei vedea rezolvând niște puzzle-uri dificile. Atunci când apar tot felul de obstacole în nivelurile ulterioare, toate cunoștințele pe care le-ai învățat până în acel moment vor fi necesare pentru a avansa.

Vino și joacă pe Jocurigratuite.ro un joc unic de fotbal atunci când selectezi Rotate Soccer.

Jocuri similare:

Îți place Rotate Soccer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu fotbal pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.