Spin Soccer 3

Intră în universul jocului Spin Soccer 3 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu fotbal!

Sezonul de fotbal este în plină desfășurare pe Jocurigratuite.ro! Joacă Spin Soccer 3, un joc distractiv care combină regulile fotbalului cu cele ale unui joc de puzzle. Ceea ce obții din acest amestec unic este ceva care cu siguranță te va face să apreciezi mai mult aceste două tipuri de jocuri. Și, probabil, te va lăsa cu dorința de a scoate mingea din dulap și de a merge să joci un meci de fotbal cu prietenii tăi.

Ca în orice meci din acest sport popular, în Spin Soccer 3 trebuie să duci mingea dincolo de linia porții folosindu-ți inteligența și îndemânarea. Dar în loc să folosești jucătorii pentru a marca goluri, aici trebuie să rotești platformele pe care este plasată mingea de fotbal fie la stânga, fie la dreapta și să folosești puterea gravitației pentru a ajunge la nivelul următor. Nu că gravitația nu este un jucător important și în sportul real, dar în Spin Soccer 3 ai ocazia să vezi cu adevărat cât de importantă poate fi această forță care afectează traiectoria mingii.

Pe parcursul unei varietăți de niveluri unice, cu tot felul de provocări amuzante introduse la intervale regulate, Spin Soccer 3 este o modalitate excelentă de a te relaxa și de a te pregăti pentru diferitele campionate care vor începe în curând. Vezi câte goluri poți înscrie și termină toate nivelurile când joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apasă butonul stâng al mouse-ului fie în partea stângă, fie în partea dreaptă a ecranului pentru a roti platformele în direcția preferată. Sau, dacă vrei să folosești tastatura, poți folosi și tastele săgeată stânga sau dreapta pentru a schimba direcția platformei. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, atinge ecranul fie în partea stângă, fie în partea dreaptă a ecranului.

Jocuri similare:

Îți place Spin Soccer 3? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu fotbal pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.