Rope Bawling

Intră în universul jocului Rope Bawling și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Rope Bawling este un joc arcade interesant și distractiv, cu o premisă simplă. Aveți bolul de bowling undeva în aer și trebuie să tăiați frânghia pentru a o trimite spre acele popice. Va trebui să îndepărtezi toate acele popice de pe tablă sau cel puțin să le dobori, în funcție de nivel. Acesta este modul corect de a câștiga, și aduce o abordare de gameplay foarte captivantă și unică.

Jocul are zeci de niveluri și de fiecare dată aveți o nouă poziție de start. Mingea poate fi atârnată chiar în sus, sau s-ar putea să se miște de fapt datorită modului în care este atârnată de acea frânghie. Este o experiență interesantă și plăcută, distractivă pentru toți cei care vor nu doar să vadă câte popice pot să bată, ci și să experimenteze și să încerce să le elimine pe toate de pe tablă.

Dacă te blochezi după o aruncare nereușită a bilei de bowling, poți oricând să încerci din nou. Rope Bawling oferă încercări nelimitate pentru fiecare nivel. Asta înseamnă că poți experimenta, încerca noi strategii și vedea ce funcționează. Poți începe să joci Rope Bawling chiar acum pe Jocurigratuite.ro, așa că este o idee bună să încerci și să-ți testezi abilitățile de bowling într-un mod cu totul nou.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a face clic și glisați dacă folosiți un PC sau doar glisați pe ecran dacă jucați de pe un dispozitiv mobil pentru a tăia sfoara care ține bila de bowling. Taie-l la momentul potrivit și folosește-te de puterea gravitației pentru a lovi toate bilele de bowling care sunt plasate pe platforme.

Jocuri similare:

Îți place Rope Bawling? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.