Arrower

Intră în universul jocului Arrower și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Arrower este un joc captivant în care te concentrezi să folosești săgeți pentru a distruge inamicii. Asta nu va fi ușor, deoarece există mereu provocări cu care trebuie să te confrunți. Fiecare nivel nou vine cu propria sa parte de provocări distinctive cu care trebuie să te confrunți. Doar acest lucru îl face incredibil de satisfăcător și distractiv. De fiecare dată când jucați Arrower veți fi uimit de calitatea și ideile interesante aduse la masă.

În Arrower aveți la dispoziție 2 capitole, fiecare cu mai multe nivele pe care le puteți juca. De aceea, este un joc pe care trebuie să-l verificați, deoarece oferă o experiență foarte captivantă, oferind în același timp ceva creativ și inovator. Doar acest lucru este ceva care va ajuta la împingerea limitelor într-un mod foarte bun tot timpul.

Ceea ce vă va plăcea la Arrower este că jocul este foarte interesant de parcurs și continuă să se evidențieze ca fiind una dintre experiențele de nivel superior atunci când vine vorba de tir cu arcul. Faptul că poți testa o varietate de provocări unice este uimitor și vei fi uimit de gameplay-ul distractiv și de ideile interesante aduse în joc. Poți juca Arrower chiar acum pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Selectați săgeata galbenă, fie folosind butonul stâng al mouse-ului dacă folosiți un PC, fie atingându-le dacă sunteți pe un dispozitiv mobil, pentru a le ghida spre cutia galbenă. Săgeata se va deplasa în direcția în care este îndreptată (sus, stânga, dreapta sau jos). De-a lungul drumului, puteți, de asemenea, să folosiți diferite cutii speciale pentru a ajuta săgețile să găsească drumul corect, cum ar fi schimbarea direcției spre care arată sau acționând ca un zid pentru a le bloca drumul.

Jocuri similare:

Îți place Arrower? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.