Pipe Mania

Intră în universul jocului Pipe Mania și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Pipe Mania este un joc de puzzle captivant, distractiv și plăcut, în care ai la dispoziție zeci de nivele diferite prin care să te joci. Ideea este mereu aceeași, trebuie să conectezi țevile și să ghidezi apa spre destinație. Deși începe ușor, Pipe Mania devine din ce în ce mai provocator și te vei trezi testându-ți abilitățile pe măsură ce conectezi țevile așa cum îți dorești.

Unele dintre nivele au o multitudine de moduri în care le poți completa, ceea ce sporește și mai mult experiența de joc și distracția pe care o poți avea aici. Cu Pipe Mania, nu există două nivele la fel și de fiecare dată ai ocazia să încerci ceva nou și să-ți testezi abilitățile. Pipe Mania este un joc care te face să te gândești, ceea ce aduce multă fericire și momente de distracție în joc.

Fiecare nivel are o soluție proprie, iar jocul va aduce în mod constant noi provocări pe care trebuie să le îndeplinești. Este posibil să încercați din nou fiecare nivel de câte ori doriți. Așadar, chiar dacă unul dintre niveluri este dificil, asta nu va fi o problemă, deoarece vei reuși să îl completezi în cele din urmă.

Încearcă-ți abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor și vezi cât de departe poți ajunge în Pipe Mania, doar pe Jocurigratuite.ro!

Cum se joacă

Selectează orientarea corectă a țevii, apăsând pe ea până când aceasta indică în așa fel încât lichidul să poată curge liber de la un capăt la altul

Jocuri similare:

Îți place Pipe Mania? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.