10x10 Winter Gems

Intră în universul jocului 10x10 Winter Gems și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Joacă un joc care seamănă cu experiența clasică Tetris, dar care îți oferă mai mult timp de gândire înainte de a alege următoarea mișcare. În 10x10 Winter Gems ți se dau o mulțime de forme diferite, pe care trebuie să le așezi pe masă în așa fel încât să fie acoperită o linie dreaptă a tablei.

Și pentru că se apropie Crăciunul, 10x10 Winter Gems are o minunată temă de Crăciun, care cu siguranță îți va păstra în minte spiritul acestei sărbători pline de bucurie.

Cu cât joci mai mult, cu atât situația devine mai complicată, iar fiecare mișcare poate avea efecte care pot fie să te împingă la un scor mai mare, fie să pună capăt rundei curente. Deoarece nu ai niciun control asupra formelor pe care va trebui să le așezi pe tablă, trebuie să te adaptezi constant la situație pentru a câștiga.

Intră în spiritul Crăciunului atunci când joci pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place 10x10 Winter Gems? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.