Hex Takeover

Intră în universul jocului Hex Takeover și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Dacă ai chef de un joc de tactică precum șahul sau Go, atunci ai ajuns la locul potrivit. Jocurigratuite.ro are o mulțime de jocuri care sunt exact ceea ce îți dorești atunci când vrei să joci un joc tactic.

În Hex Takeover trebuie să elaborezi strategia corectă pentru a face ca toate piesele din nivel să fie galbene, plasându-le în locurile potrivite și luându-le de la adversarul tău, care va face tot ce-i stă în putință pentru a te opri.

Pentru a dobândi toate spațiile de pe tablă trebuie să selectezi unitățile în timpul turei tale și fie să sari, fie să clonezi dalele pentru a le întoarce de partea ta. Aceste abilități au efecte diferite și trebuie să ai în vedere punctele forte și punctele slabe ale fiecăreia.

În Hex Takeover abilitățile tale de gândire și nu reflexele tale sunt puse la încercare, așa că poți să te joci în ritmul tău propriu, ceea ce face ca jocul să fie o experiență destul de relaxantă.

Descoperă strategia câștigătoare în Hex Takeover și distrează-te!

Jocuri similare:

Îți place Hex Takeover? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.