Shapez.io

Intră în universul jocului Shapez.io și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri management!

Shapez.io te pune în fruntea realizării unor fabrici care automatizează crearea, ai ghicit, a o mulțime de forme diferite, de tot felul de dimensiuni și complexități. Pe măsură ce te dezvolți și câștigi mai multă experiență, vei fi însărcinat cu crearea unor modele mai complicate. Dar, pe măsură ce progresezi, poți de asemenea să cumperi diverse îmbunătățiri pentru fabrică, ceea ce accelerează considerabil lucrurile.

Așa cum vei învăța în curând, în Shapez.io trebuie să iei în considerare și disponibilitatea resurselor, iar pe măsură ce te extinzi pe hartă va trebui să iei în considerare această parte foarte importantă a unei afaceri. Aprovizionarea cu bunuri este doar o mică parte din gestionarea unei întreprinderi de succes, după cum va demonstra în curând Shapez.io.

Gestionează fabrici de forme de succes și exersează-ți spiritul antreprenorial atunci când vizitezi Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place Shapez.io? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri management pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.