Solitaire Farm: Seasons

Intră în universul jocului Solitaire Farm: Seasons și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri solitaire!

Solitaire este uneori sinonim cu jocurile de cărți casual, iar popularitatea sa a rezistat de-a lungul timpului, oferind multor oameni nenumărate ore de distracție și relaxare. Solitaire Farm: Seasons pe Jocurigratuite.ro vă oferă un joc de cărți distractiv, totul într-un mediu frumos de fermă. Deși s-ar putea să fiți deja familiarizat cu jocurile Solitaire, această variantă este destul de diferită de alte jocuri Solitaire pe care le cunoașteți. Aici, în loc să vă planificați cu atenție stiva de cărți și să le aranjați în ordine, aveți o carte care este plasată în partea de jos a ecranului și trebuie să selectați una dintre cărțile care se află în partea de sus a ecranului peste aceasta. Cea corectă de selectat este cea care este mai mare decât cea de jos. Astfel, dacă aveți un doi de caro pe rândul de jos și undeva în stiva de sus se află un trei de caro, va trebui să selectați cartea cu trei de caro dacă doriți să progresați. Desigur, cărțile nu trebuie neapărat să fie de aceeași culoare, dar primești puncte suplimentare dacă sunt de același tip.

Dacă nu există nicio carte în stiva superioară care să corespundă criteriilor descrise mai sus, puteți oricând să trageți o nouă carte din stivă și să încercați din nou. Solitaire Farm: Seasons este un joc de cărți distractiv, chiar dacă s-ar putea să nu fie exact ceea ce vă așteptați de la un joc clasic de Solitaire. Răsturnarea pe care o oferă asupra vechii formule păstrează totuși lucrurile proaspete și jocul distractiv. Iar fundalul de fermă conferă jocului și un fel de farmec unic. Joacă Solitaire Farm: Seasons și bucură-te de o experiență relaxantă și distractivă pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Selectați cărțile și interacționați cu elementele de joc apăsând butonul stâng al mouse-ului. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Solitaire Farm: Seasons? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri solitaire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.