Stickman Sniper: Tap to Kill

Intră în universul jocului Stickman Sniper: Tap to Kill și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

Pregătește-ți luneta și pregătește-ți ținta când joci Stickman Sniper: Tap to Kill pe Jocurigratuite.ro. În acest joc, sarcina ta este să elimini diverse ținte cu pușca ta de lunetist. Scanează mediul înconjurător, găsește-ți ținta și alege momentul potrivit pentru a-ți dezlănțui gloanțele asupra țintei. Dar fii atent: puștile cu lunetă durează de obicei ceva timp pentru a se reîncărca și trebuie să te asiguri că împușcătura ta va lovi ținta dorită, deoarece dacă ratezi, aceasta poate avea suficient timp să fugă și să scape din raza ta de acțiune. Stickman Sniper: Tap to Kill îți oferă șansa de a-ți îmbunătăți echipamentul și de a îmbunătăți diverse elemente ale arsenalului tău, dar o țintă bună și calmul vor fi întotdeauna cele care vor decide dacă vei lovi sau nu.

Există mai multe niveluri de abordat în Stickman Sniper: Tap to Kill, și acestea aduc noi provocări, dar pe măsură ce dificultatea crește, cresc și abilitățile tale cu pușca cu lunetă. La fel și echipamentul tău. Și vei avea nevoie de toate abilitățile și de tot ajutorul pe care îl poți obține, deoarece nivelurile ulterioare au mai multe ținte pe care trebuie să le elimini, iar dacă nu reușești să elimini una dintre ele, va trebui să reîncepi nivelul. Și chiar dacă există situații în care, după ce ratezi o lovitură, poți încerca din nou, dacă ești suficient de rapid și nu lași ținta să fugă, dar țintele pot fi plasate și în poziții în care pot scăpa foarte repede. În aceste cazuri, ai la dispoziție doar o singură lovitură.

Pregătește-te să țintești în Stickman Sniper: Tap to Kill când joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apăsați butonul drept al mouse-ului pentru a vă fixa ținta și pentru a vă pregăti luneta de lunetist. Mișcă mouse-ul spre stânga sau spre dreapta pentru a-ți muta ținta în direcția respectivă. Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a trage. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, apăsați butoanele care sunt plasate în partea stângă jos a ecranului pentru a aduce luneta și pentru a trage, și deplasați degetul pe ecran pentru a ajusta ținta.

Jocuri similare:

Îți place Stickman Sniper: Tap to Kill? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.