Stupid Zombies

Intră în universul jocului Stupid Zombies și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Zombii au copleșit omenirea în Stupid Zombies și tu ești singura persoană care stă între anihilarea totală și salvare. Cu alte cuvinte, tu aduci speranța. Pentru a te ajuta în încercarea ta de a distruge zombii lipsiți de creier, ai la dispoziție o pușcă de vânătoare cu care îți vei spulbera toată opoziția. Dar ai grijă, muniția este puțină și trebuie să țintești cu mare atenție pentru ca împușcăturile să poată ricoșa, asigurându-te că și mediul înconjurător te poate ajuta în misiunea ta.

Analizează fiecare nivel și folosește la maximum toate obiectele din el. Poate că poți folosi niște lăzi pentru a zdrobi niște zombi, sau poți trage cu un butoi exploziv pentru a spulbera mai mulți zombi deodată.

În patru stagii gigantice trebuie să dezlănțui devastarea și să elimini toți zombii, iar fiecare nivel devine mai palpitant decât cel precedent. Stupid Zombies aduce cu adevărat multă acțiune intensă, așa că vino pe Jocurigratuite.ro și distrează-te ori de câte ori ai nevoie de o doză de adrenalină.

Jocuri similare:

Îți place Stupid Zombies? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.