Knife Master

Intră în universul jocului Knife Master și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Testează-ți abilitățile de aruncare a cuțitului într-un spațiu sigur în Knife Master, un joc care își propune să-ți testeze ținta! Uită-te bine la ținte și aruncă toate cuțitele pe care le ai pentru a le lovi.

În timp ce premisa jocului este simplă, țintele devin din ce în ce mai greu de lovit, deoarece acestea încep să se miște și să facă tot felul de lucruri pentru a evita aruncările tale. Și trebuie să fii extrem de atent, pentru că o singură aruncare ratată înseamnă că jocul s-a terminat. În timp ce încerci să obții cât mai multe puncte posibile, te vei confrunta cu o decizie dificilă: țintește centrul țintei pentru puncte duble și riști să ratezi, sau mergi la sigur și vei avea mai puține puncte. Din fericire, Knife Master este întotdeauna disponibil pe Jocurigratuite.ro și îți poți exersa aruncările oricât de mult dorești.

Exersează-ți aruncările și obține puncte în Knife Master.

Jocuri similare:

Îți place Knife Master? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.