SUPERHOT Prototype

Intră în universul jocului SUPERHOT Prototype și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

Joacă acum prototipul care a fost baza legendarului joc cu împușcături, care a luat lumea prin surprindere, SUPERHOT. În prima iterație a acestui joc, SUPERHOT Prototype, poți deja să vezi începuturile unei idei geniale. Bucură-te de această experiență unică, unde timpul trece doar când jucătorul face mișcări.

Acțiunea este intensă și mereu te va ține cu sufletul la gură, și este similară cu scenele de luptă fabuloase din filmele tale favorite: puțin Matrix combinat cu scenele de luptă pline de adrenalină din filmele chinezești, unde mișcările în slow-motion și rămășițele care zboară în jurul tău îți vor crește tensiunea și nu vei dori să mai lași jocul din mâini.

Cu un stil grafic unic și acțiune palpitantă, cu siguranță vei reveni timp îndelungat la SUPERHOT Prototype, de pe Jocurigratuite.ro!

Jocuri similare:

Îți place SUPERHOT Prototype? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.