Surfer Archers

Intră în universul jocului Surfer Archers și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Plaja ta preferată a fost invadată, așa că a venit timpul să îți iei arcul cu săgeți, să îți exersezi ținta și să o aperi de scheleții malefici! Dezlănțuie o ploaie de săgeți asupra adversarilor cât de repede poți, și încearcă să țintești mereu spre cap pentru a-i elimina instant. Folosește-te de faptul că un adversar înfrânt dacă se lovește de un altul îl va arunca în apa. Până la urmă, toată lumea știe că scheleții sunt foarte fragili. În plus, știi cum se zice, încearcă mereu să împuști doi scheleți cu o singură săgeată!

Și atacul asupra ta este necruțător și vei trage mai mult din instict, deoare personajul tău poate să fie rapid aruncat în apă. Pentru o mână de ajutor poți să cumperi abilitați cu monedele pe care le culegi. Țintește spre distracție cu Surfer Archers!

Jocuri similare:

Îți place Surfer Archers? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.