Tank Off

Intră în universul jocului Tank Off și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Conduce un tanc și devino o forță de neoprit pe câmpul de luptă în Tank Off, un joc multiplayer care te plasează la volanul unui tanc și îți permite să dezlănțui ravagii asupra altor jucători. Tank Off este un joc multiplayer, așa că îți vei testa forța împotriva altor jucători din întreaga lume.

Grafica 3D frumoasă prezintă tancurile în detaliu, dar nu vei avea mult timp să le admiri, deoarece acțiunea este neîntreruptă și lumea din Tank Off este extrem de periculoasă. Din fericire, dispui de coechipieri care îți pot păzi spatele, dar asta nu înseamnă că poți lăsa garda jos.

Poți alege între patru tancuri emblematice, fiecare cu propriile sale puncte forte și puncte slabe, și le poți, de asemenea, îmbunătăți. Astfel, îți poți îmbunătăți scuturile, turbo și chiar și puterea de foc, precum și alte nenumărate alte caracteristici, pe care va trebui să le descoperi singur.

Jocurigratuite.ro îți aduce o altă experiență multiplayer grozavă cu Tank Off, așa că alătură-te bătăliei și distrează-te!

Jocuri similare:

Îți place Tank Off? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.