The Daily Diagonal Sudoku

Intră în universul jocului The Daily Diagonal Sudoku și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri sudoku!

Sudoku este cunoscut ca fiind o modalitate excelentă de a-ți antrena creierul, deoarece practic trebuie să rezolvi un puzzle interesant, iar unul dintre punctele sale forte constă în faptul că regulile sunt ușor de învățat, dar prin natura sa, puzzle-urile pe care le oferă sunt într-o cantitate infinită. Pentru a câștiga o partidă de Sudoku trebuie să umpli grila de 9x9 cu numere, în așa fel încât fiecare coloană, rând și grilă 3x3 să conțină toate cifrele de la 1 la 9. Ceea ce face ca The Daily Diagonal Sudoku să fie unic este faptul că adaugă o nouă regulă la joc, și anume că trebuie să plasezi cifrele de mai sus și pe diagonală.

Această schimbare, deși poate părea una mică la prima vedere, schimbă cu adevărat lucrurile și îi va provoca chiar și pe cei mai pricepuți jucători de Sudoku. Dar un lucru este sigur, te poți antrena cât vrei pe Jocurigratuite.ro, pentru că The Daily Diagonal Sudoku îți oferă un puzzle unic în fiecare zi, până când vei deveni un maestru al acestui joc. Și cu o arhivă mare, ai mereu la dispoziție un puzzle unic.

Jocuri similare:

Îți place The Daily Diagonal Sudoku? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Sudoku pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.