The Daily Sudoku

Intră în universul jocului The Daily Sudoku și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri sudoku!

Pentru a rezolva puzzle-urile cu numere pe care le găsești într-un joc tipic de Sudoku, trebuie să îți folosești logica pentru a umple grila de 9x9 cu cifre, astfel încât fiecare coloană, rând și grilele mai mici de 3x3 care alcătuiesc grila să conțină toate cifrele de la 1 la 9. Cu un număr infinit de configurații posibile ale tablei, Sudoku îți oferă o sursă nelimitată de distracție și de antrenament pentru creier.

În The Daily Sudoku poți rezolva un puzzle unic în fiecare zi. Mai mult, jocul are o arhivă cu cele mai recente puzzle-uri, astfel încât, dacă ratezi vreodată unul, îl poți juca într-o altă zi. Și, în plus, The Daily Sudoku se asigură că nu va deveni o experiență frustrantă, oferindu-ți o opțiune pentru a-ți oferi ajutor dacă ai nevoie vreodată. Nu-ți fie teamă să o folosești, dar de asemenea, poți experimenta oricât de mult dorești și poți încerca diferite combinații, pentru că pe Jocurigratuite.ro nu există pix, hârtie sau radieră de care să te îngrijorezi dacă ai plasat un număr într-o poziție greșită.

Bucură-te de jocul zilnic de Sudoku pe Jocurigratuite.ro și rezolvă puzzle-ul.

Jocuri similare:

Îți place The Daily Sudoku? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Sudoku pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.