Tomb Runner

Intră în universul jocului Tomb Runner și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri running!

Pornește într-o cursă epică și nu te opri pentru nimic atunci când joci Tomb Runner pe Jocurigratuite.ro, un joc intens în care personajul tău aleargă pentru a-și salva viața. După ce a pătruns într-un mormânt uitat, profesorul Jones trebuie să scape rapid de pericolele în care s-a băgat și depinde de tine să îl ajuți să scape de probleme. Doar reflexele tale rapide îi pot asigura siguranța, așa că fii gata să sari, să alunece și să întorci colțurile cât mai repede posibil. În timp ce sari peste obstacole, ai ocazia să vezi tot felul de locații exotice și poți, de asemenea, să colectezi obiecte de valoare prețioase, cum ar fi pietre prețioase și, de asemenea, să colectezi obiecte puternice care îți ajută personajul, cum ar fi unul care îți va dubla recompensele pe care le primești sau unul care te protejează de pericole, pentru o perioadă limitată de timp.

Și poți juca și ca alte personaje în Tomb Runner, cum ar fi o mumie sau o dansatoare de discotecă, ceea ce adaugă un plus de varietate experienței tale. Oricare ar fi personajul pe care îl alegeți, provocarea de a reacționa rapid la mediul în schimbare rămâne în continuare. Această provocare menține lucrurile distractive, ceea ce este un lucru bun, desigur, mai ales când încercați să obțineți un scor mare. Acest lucru asigură faptul că cursele tale sunt distractive.

Concentrează-te și fii gata să reacționezi rapid atunci când joci Tomb Runner pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți tastele WASD sau săgețile pentru a vă deplasa personajul prin mediul înconjurător și pentru a vă feri de obstacole.

Jocuri similare:

Îți place Tomb Runner? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu alergări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC