Total Recoil

Intră în universul jocului Total Recoil și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri acțiune!

În Total Recoil vei juca ca un personaj acrobatic, cu arme mortale. Dacă această descriere îți sună atractivă, atunci cu siguranță te vei bucura de timpul petrecut pe Jocurigratuite.ro, timp petrecut obliterând hoarda aparent nesfârșită de roboți inamici care vin spre tine. Pentru a trage cu armele tale, trebuie să sari fie la stânga, fie la dreapta. Această manevră te poate scoate rapid din necazuri, dar te poate pune și în pericol masiv, deoarece inamicul este imprevizibil și nu știi niciodată de unde poate apărea.

Și cu diferite tipuri de inamici, fiecare cu caracteristici diferite, doar dacă ești atent poți supraviețui unui alt val de adversari. Unii dintre ei sunt rapizi, alții sunt lenți, iar dacă vrei să treci la nivelul următor trebuie să le cunoști punctele forte și punctele slabe. De asemenea, după ce învingi un inamic, acesta va scăpa o monedă, pe care trebuie să o colectezi. Acest lucru adaugă, de asemenea, o oarecare strategie la Total Recoil, deoarece dacă distrugi un adversar aproape de marginea ecranului, s-ar putea să nu ai suficient timp și spațiu pentru a reacționa dacă un alt dușman mortal apare brusc din acea direcție. Din fericire, la sfârșitul fiecărui nivel, dobândești posibilitatea de a-ți îmbunătăți personajul cu monedele pe care le colectezi, astfel încât nivelele ulterioare pot deveni puțin mai ușoare, mai ales dacă adaugi abilitățile tale la acest amestec.

Devino un acrobat mortal atunci când joci Total Recoil pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Cum se joacă

Dacă folosești un calculator utilizează săgețile stânga sau dreapta pentru a sări și a trage în direcția respectivă. De asemenea, poți face clic pe partea stângă sau dreaptă a ecranului pentru a sări. Dacă folosești un dispozitiv mobil apasă pe partea stângă sau pe partea dreaptă a ecranului pentru a sări și a trage în acea direcție.

Jocuri similare:

Îți place Total Recoil? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri acțiune pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.