Sharkosaurus Rampage

Intră în universul jocului Sharkosaurus Rampage și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri acțiune!

Dacă ți-a plăcut Rio Rex când l-ai jucat pe Jocurigratuite.ro, consideri că rechinii sunt grozavi și îți plac jocurile în care primești puncte pentru cât de multă distrugere provoci, atunci cu siguranță îți va plăcea Sharkosaurus Rampage. La fel ca Rio Rex, în Sharkosaurus Rampage trebuie să faci ravagii, dar în loc să controlezi un T Rex masiv, aici controlezi un rechin uriaș, care se pare că a fost modificat cu ajutorul științei. Și dacă iei în considerare acest lucru, poți înțelege cu siguranță de ce rechinul este în plină frenezie.

Pentru a avansa la nivelul următor tot ce trebuie să faci este să elimini toți oamenii din nivel. Și nu numai că ești un rechin, dar ești un rechin care are înălțimea unei clădiri, așa că îți poți imagina că nimicirea tuturor lucrurilor nu se va dovedi a fi atât de dificilă. Folosindu-te de mărimea și puterea ta masivă, poți să-ți copleșești dușmanii, să-i muști și să-i înghiți, iar în nivelurile ulterioare poți chiar să-i împuști. Dar să nu crezi că dușmanii tăi vor sta și aștepta doar să fie mâncați. Când își vor da seama că ai scăpat din laboratorul lor, se vor adapta și se vor înarma cu tot felul de arme pentru a încerca să te doboare. Așa că va trebui să fii atent și să te folosești de mediul înconjurător, precum și de puterea ta, pentru a câștiga nivelul.

Joacă în rolul unui rechin uriaș atunci când joci Sharkosaurus Rampage pe Jocurigratuite.ro și termină toate nivelurile.

Cum se joacă

Utilizează tastele săgeată sau tastele WASD pentru a mișca rechinul în nivele. Țintește folosind mouse-ul și folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a mușca sau pentru a trage.

Jocuri similare:

Îți place Sharkosaurus Rampage? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri acțiune pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.