Traffic Control

Intră în universul jocului Traffic Control și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Fă tot ce poți pentru a organiza traficul în intersecția aglomerată din Traffic Control și asigură-te că mașinile nu se ciocnesc între ele. Pentru a face acest lucru trebuie să fii atent la toate mașinile care ajung în intersecție și să dai click pe cele pe care vrei să le accelerezi puțin pentru a evita o posibilă coliziune. Atunci când traficul devine foarte intens, ai și opțiunea de a încetini timpul pentru câteva momente, ceea ce te va ajuta să iei cea mai bună decizie și care îți oferă mai mult timp pentru a evalua situația actuală.

Cu 5 nivele și 12 mașini diferite, fiecare cu propriile caracteristici speciale, vei avea o mulțime de oportunități de a organiza fluxul de trafic în cel mai optim mod.

Îmbunătățește-ți simțul spațial atunci când joci pe Jocurigratuite.ro și învață să identifici un potențial impact când te joci Traffic Control.

Jocuri similare:

Îți place Traffic Control? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.