Video Game Tycoon

Intră în universul jocului Video Game Tycoon și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri management!

Te-ai întrebat vreodată cum se fac jocurile video? În Video Game Tycoon vei vedea partea de business care ține de administrarea unei companii care creează jocuri video. Pe lângă curiozitatea de a vedea cum se fac jocurile video, trebuie să te asiguri că ai un mouse funcțional, pentru că în Video Game Tycoon câștigi bani dând click pe ecran. Cu cât ai mai mulți bani, cu atât poți investi mai mult în afacerea ta.

Video Game Tycoon are o mulțime de opțiuni de personalizare, iar la început s-ar putea să te simți copleșit de toate opțiunile pe care le ai la dispoziție. Dar acest lucru este de așteptat ori de câte ori trebuie să conduci o afacere. În timp, vei stăpâni cu siguranță regulile din Video Game Tycoon și atunci vei vedea cum compania ta se ridică pe culmile succesului.

În afară de a da click pentru a câștiga bani, există și alte modalități diverse de a face bani. De exemplu, ori de câte ori ai o lansare reușită a unui joc video, vei câștiga un venit pasiv, pe care îl poți reinvesti în afacerea ta. De asemenea, modul în care dai click pe ecran are, de asemenea, un impact asupra veniturilor pe care le obții. Video Game Tycoon are o mulțime de trucuri pe care va trebui să le descoperi.

Devino managerul companiei de jocuri video din Video Game Tycoon atunci când te joci pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place Video Game Tycoon? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri management pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.