Village Defense

Intră în universul jocului Village Defense și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de apărare!

În Village Defense, după cum sugerează și numele, trebuie să organizezi apărarea satului tău împotriva unui inamic implacabil. Pentru a face acest lucru, ai la dispoziție diverse unități care au un rol vital în armata ta. Treaba ta este să știi când să folosești aceste unități și să cunoști fiecare dintre punctele forte și punctele slabe ale acestora.

Unele unități produc materii prime, cu care poți cumpăra soldați pentru a-ți învinge inamicii. Acești soldați vin în toate formele și mărimile și, în timp ce unii sunt eficienți în a trage de la distanță, alții își arată puterea doar atunci când lupta este la un pumn distanță.

Dar nu este suficient doar să faci rost de o unitate, pentru că trebuie, de asemenea, să poziționezi cu grijă aceste unități pe câmpul de luptă, deoarece nu se pot deplasa pe alte benzi, iar dacă un inamic avansează pe o bandă care nu este apărată, acesta are cale liberă spre satul tău.

Antrenează-ți mintea strategică pe Jocurigratuite.ro și gestionează-ți corect trupele în Village Defense pentru a câștiga.

Jocuri similare:

Îți place Village Defense? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de apărare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.