Wiggle

Intră în universul jocului Wiggle și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu animale!

În jocul Wiggle ajuți un animăluț nevertebrat să își prelungească viața cât mai mult mergând într-o cursa nebunească împotriva furiei naturii. Potopul a venit și trebuie să te distanțezi cât mai mult de apele învolburate care vin cu o viteză amețitoare spre ține. Trebuie încontinuu să eviți toate lucrurile care te pot încetini, cum ar fi coliziunea cu ziduri sau cu vietățile drăgălașe albastre, care chiar dacă nu îți vor răul îți vor reduce viteza în mod semnficativ. Dacă se vor prinde de ține va trebui să scapi de ele fie folosind o rampă sau să le arunci în găurile împrăștiate pe teren. Dar ai grijă dacă adopți ultima variantă, pentru că există pericolul să cazi și tu împreună cu ele!

Sunt și lucruri folositoare în această lume periculoasă, cum ar fi buline roz sau de culoarea curcubeului, care te ajută să îți recapeți energia. În plus, poți să găsești un scut, o minge de fotbal, monezi, magneți și alte lucruri care te vor ajuta în aventura ta. Chiar dacă toate lucrurile au un final, nu renunta încă și încearcă să obții scorul cel mai bun!

Jocuri similare:

Îți place Wiggle? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu animale pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.