Word Scramble

Intră în universul jocului Word Scramble și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri formare de cuvinte!

Obiectivul jocului Word Scramble este unul destul de simplu, și anume acela de a crea cât mai multe cuvinte din literele găsite în partea de jos a ecranului. Cu cât cuvântul pe care îl faci este mai lung și cu cât literele pe care le folosești sunt mai dificile, cu atât vei obține mai multe puncte. Viteza este, de asemenea, un factor care influențează numărul de puncte pe care îl primești, așa că ține cont și de asta. Odată ce constați că jocul nu mai reprezintă o provocare atât de mare, nu uita să crești dificultatea.

Dacă vrei să-ți îmbunătățești vocabularul sau începi călătoria de învățare a minunatei limbi engleze, Word Scramble îți va aduce cu siguranță beneficii. Poți vedea câteva indicii cu privire la cuvintele pe care le poți face deja pe tablă, dar poți să te abați de la acestea și să obții câteva puncte în plus care nu urmează acel șablon. Dacă există un cuvânt, Word Scramble îți va da puncte pentru el!

Distrează-te cu cuvintele atunci când joci pe Jocurigratuite.ro!

Jocuri similare:

Îți place Word Scramble? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri formare de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.