Words Detective Bank Heist

Intră în universul jocului Words Detective Bank Heist și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte!

Descoperă ce s-a întâmplat la locul jafului de la bancă atunci când intri în pielea unui detectiv celebru când joci Words Detective Bank Heist, care este o variantă amuzantă a celebrului joc Wordle de pe Jocurigratuite.ro. În Words Detective Bank Heist veți descoperi evenimentele care au avut loc în ziua jafului prin rezolvarea lentă a puzzle-urilor de cuvinte. Cu fiecare cuvânt nou pe care îl rezolvați, un nou eveniment se dezvăluie și vă apropiați mai mult de adevăr. Așa cum am menționat anterior, Words Detective Bank Heist se inspiră din Wordle, iar în acest joc aveți și un număr de litere pe ecran, cu care va trebui să creați un cuvânt. Aceste cuvinte au de obicei legătură cu evenimentele care s-au întâmplat. În spațiile goale din fața ta, va trebui să așezi literele și să vezi dacă ești aproape sau nu de a afla cuvântul. Dacă o literă primește un fundal verde, înseamnă că cuvântul pe care îl căutați are acea literă în același loc pe care l-ați ghicit, dacă fundalul devine albastru vă spune că cuvântul are litera respectivă, dar este într-un alt loc, iar dacă fundalul rămâne același înseamnă că litera nu conține deloc acel cuvânt.

Adăugând o poveste interesantă, veți avea un stimulent în plus pentru a rezolva puzzle-urile de cuvinte, iar cum povestea este prezentată într-un mod asemănător cu o carte de benzi desenate, de fiecare dată când veți descoperi un nou panou veți fi încântați. Iar Words Detective Bank Heist are chiar și un buton care te ajută dacă te blochezi și nu-ți poți da seama ce este un cuvânt. Trebuie doar să activezi butonul Hint și vei afla o literă din cuvântul pe care încerci să îl rezolvi.

Află ce s-a întâmplat când joci Words Detective Bank Heist pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta și trage literele în spațiile libere. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți literele și, cu butonul ținut apăsat, trageți degetul pe ecran până la oricare dintre spațiile goale.

Jocuri similare:

Îți place Words Detective Bank Heist? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.