Get the Word!

Intră în universul jocului Get the Word! și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte!

Get the Word! este o copie amuzantă a jocului Wordle, devenit legendar, care a făcut furori în întreaga lume datorită regulilor sale ușor de învățat, a elementelor sociale (toți jucătorii încearcă să ghicească același cuvânt), precum și a faptului că îți oferă doar un număr limitat de încercări pentru a ghici cuvântul. În Get the Word! trebuie să ghicești un cuvânt din patru litere, în doar șase încercări. Faci acest lucru scriind cuvinte din patru litere în rândurile goale. Desigur, cea mai fericită situație este atunci când reușești să ghicești cuvântul corect din prima încercare, dar acest lucru se întâmplă foarte rar. Ceea ce se întâmplă de obicei este că, după fiecare cuvânt pe care îl scrieți, aflați ce litere apar în cuvântul pe care îl căutați. Dacă tăblița goală devine verde, atunci înseamnă că cuvântul nu numai că conține această literă, dar și că litera se află în aceeași poziție. Dacă tăblița devine galbenă, înseamnă că litera se află în cuvântul pe care îl căutați, dar într-un alt loc. După fiecare rând, literele din partea de jos a ecranului se vor transforma în gri dacă nu se află în cuvântul pe care îl căutați. Faptul că ai un număr limitat de încercări transformă întreaga experiență într-una destul de tensionată, mai ales când ajungi la ultimele rânduri.

În timp ce jocul Wordle original avea doar un singur cuvânt pe zi, iar jucători din întreaga lume încercau să ghicească același cuvânt, în Get the Word! aveți mai multe cuvinte pe care puteți încerca să le ghiciți, această limită fiind eliminată. Așadar, dacă vrei să te saturi de jocuri distractive de ghicit cuvinte, trebuie neapărat să încerci și Get the Word!. De asemenea, dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar pentru a ghici cuvântul, puteți cere ajutorul jocului.

Gustă din experiența palpitantă a jocului Wordle atunci când joci Get the Word! pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta literele din partea de jos a ecranului. Dacă vă jucați pe un dispozitiv mobil, atingeți aceste litere în loc.

Jocuri similare:

Îți place Get the Word!? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.