Rearrange Letters 2

Intră în universul jocului Rearrange Letters 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte!

Continuă-ți călătoria de îmbogățire a vocabularului în timp ce te afli pe Jocurigratuite.ro când selectezi Rearrange Letters 2. La fel ca și alte jocuri de cuvinte pe care le găsești pe Jocurigratuite.ro, accentul acestor jocuri este pus pe vocabularul tău și te poți aștepta să te gândești mult dacă vrei să rezolvi toate rundele pe care Rearrange Letters 2 le are de oferit. Și pentru că aceasta este o continuare a seriei, poți fi sigur că există câteva adiții binevenite față de predecesorul său. Dar aceste adiții nu schimbă drastic modul în care a fost jucat primul joc, ci doar păstrează lucrurile fresh prin modificarea ușoară a regulilor pe care s-ar putea să le cunoști deja.

Ca și în jocul anterior, există în continuare mai multe moduri de joc în Rearrange Letters 2. Unul dintre ele are două imagini care te ajută să ghicești cuvântul, altul are o descriere a unui film, care te va ajuta să identifici filmul din care provine, iar un alt mod de joc are un citat celebru la care trebuie să rearanjezi cuvintele în ordinea corectă. Iar dacă te-ai blocat vreodată în oricare dintre aceste moduri de joc sau dacă nu mai ai timp, ai întotdeauna opțiunea ca jocul să îți dezvăluie care este răspunsul.

Cu gameplay-ul său ușor de învățat și pentru că poți, de asemenea, să înveți cuvinte noi, Rearrange Letters 2 de pe Jocurigratuite.ro este o alegere excelentă ori de câte ori vrei să te relaxezi, dar și să îți provoci creierul într-un mod distractiv și captivant. Iar multiplele moduri de joc îți oferă, la rândul lor, un plus de varietate, ceea ce poate fi întotdeauna un bonus.

Cum se joacă

Apasă butonul stâng al mouse-ului peste litere sau cuvinte pentru a le rearanja. Dacă joci de pe un dispozitiv mobil, atinge ecranul și mișcă-ți degetul pentru a organiza literele sau cuvintele în orice mod vrei.

Jocuri similare:

Îți place Rearrange Letters 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.