Rearrange Letters

Intră în universul jocului Rearrange Letters și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte!

Învață cuvinte noi, testează-ți cunoștințele și distrează-te pe Jocurigratuite.ro cu Rearrange Letters, un joc care este minunat pentru atunci când cauți o experiență liniștitoare, unde provocarea nu vine din cât de rapide îți sunt degetele, ci mai mult din cât de repede îți lucrează mintea, precum și din bogăția cunoștințelor tale. Și pentru că toată lumea este diferită și are interese care variază foarte mult, subiectele pe care le poți alege în Rearrange Letters sunt, de asemenea, diverse. Poți alege să rezolvi o ghicitoare, să ghicești un film, să identifici un desen sau pur și simplu să spui semnificația unui cuvânt oarecare. Dacă te simți aventuros, poți selecta și o opțiune în care toate aceste subiecte diferite pot apărea în timpul unei runde.

Pentru a rămâne în temă cu natura sa relaxantă, Rearrange Letters poate fi jucat cu o singură mână. Acest lucru poate asigura faptul că poți căuta cu cealaltă mână printr-un dicționar răspunsul corect, dar poate ține și băutura ta preferată, în timp ce încerci să rezolvi provocările pe care le prezintă jocul. La începutul fiecărei runde, pe ecran apare un șir de litere aleatorii și, așa cum sugerează și titlul jocului, trebuie să le plasezi și să le rearanjezi în așa fel încât să răspundă la întrebarea care este poziționată în partea de jos a ecranului, sau să identifice corect orice desen care se află în fața ta. Sau, dacă selectezi opțiunea în care trebuie să afli titlul unui film, fie o frază emblematică din acel film îți va fi indiciu, fie o scurtă descriere. Iar partea frumoasă a jocului Rearrange Letters este că, dacă te blochezi vreodată sau pur și simplu ți-ai pierdut răbdarea, ai întotdeauna opțiunea ca jocul să îți dezvăluie răspunsul corect.

Găsește cuvintele corecte atunci când joci Rearrange Letters pe Jocurigratuite.ro și îmbogățește-ți vocabularul.

Cum se joacă

Pentru a juca trebuie să folosești butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta o literă și, în timp ce ții apăsat butonul, să muți litera în locația dorită. Dacă joci de pe un dispozitiv mobil, atinge ecranul și, în timp ce ții degetul pe ecran, deplasează-l în poziția în care dorești să plasezi litera respectivă.

Jocuri similare:

Îți place Rearrange Letters? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.