Guess Word

Intră în universul jocului Guess Word și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte!

Jocurile de cuvinte sunt întotdeauna foarte distractive, pentru că poți învăța în timp ce te joci, și cui nu-i place asta? Cu Guess Word Jocurigratuite.ro te lasă să ghicești până la sfârșitul rundei, iar regulile distractive te vor face să revii și să vezi cât de bun este cu adevărat vocabularul tău. Și dacă la început s-ar putea să ai dificultăți, după câteva runde de Guess Word vei vedea cu siguranță unele îmbunătățiri și vei învăța să apreciezi cât de distractiv poate fi procesul de învățare.

În Guess Word trebuie, așa cum sugerează și titlul, să ghicești un cuvânt. Acest cuvânt poate fi fie un cuvânt format din patru litere, un cuvânt format din cinci litere, fie un cuvânt format din șase litere. Ceea ce trebuie să faci este să scrii orice cuvânt care se potrivește cu această cerință de număr de cuvinte, iar după ce scrii cuvântul vei vedea că unele dintre piesele de pe tablă unde se află acea literă ar putea fi evidențiate. Dacă evidențierea este verde înseamnă că litera din cuvântul pe care trebuie să o ghicești ar trebui să rămână în acea poziție, iar dacă evidențierea este galbenă înseamnă că cuvântul conține acea literă, dar nu se află în acel loc anume. Ai doar șase șanse să găsești acel cuvânt și, de fiecare dată când apeși Enter, speri să găsești cel puțin o altă literă sau locul potrivit al acesteia în cuvântul final.

Desigur, există un sistem de indicii pe care îl poți folosi dacă te blochezi vreodată, iar la început s-ar putea să îl folosești, dar cu cât joci mai mult, cu atât abilitățile tale devin mai bune și vei folosi acest sistem de tot mai puține ori. Mai mult, cu siguranță vei învăța multe cuvinte noi pe parcurs.

Joacă un alt joc distractiv cu cuvinte pe Jocurigratuite.ro când selectezi Guess Word.

Cum se joacă

Guess Word poate fi jucat fie pe un PC, fie pe un dispozitiv mobil. Folosește tastatura pentru a scrie literele sau apasă cu mouse-ul pe tastele virtuale de pe ecran dacă folosești un PC, sau atinge tastatura virtuală dacă joci de pe un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Guess Word? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.