Word Holiday

Intră în universul jocului Word Holiday și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte!

Bucurați-vă de vederi spectaculoase din întreaga lume, exersați și învățați cuvinte noi pe Jocurigratuite.ro când jucați Word Holiday. Pentru a-ți testa vocabularul, trebuie să conectezi literele care se află pe ecran astfel încât să creeze un cuvânt. Pentru a vă ghida, pe ecran există căsuțe goale, care vă dau un indiciu despre câte litere ar trebui să aibă cuvintele. S-ar putea chiar să vă surprindeți când veți afla câte cuvinte puteți crea cu trei litere.

Și, pe lângă faptul că este posibil să învățați cuvinte noi, veți avea ocazia să vedeți tot felul de priveliști uluitoare din întreaga lume. Pe unele dintre ele s-ar putea să le recunoașteți instantaneu, în timp ce altele ar putea fi noi pentru dumneavoastră. Dar nu lăsați priveliștile să vă distragă atenția de la joc, pentru că există o mulțime de cuvinte amuzante de descoperit în Word Holiday. În timp ce primele puzzle-uri de cuvinte nu sunt prea provocatoare și trebuie să creezi doar cuvinte din trei litere, nivelurile ulterioare au din ce în ce mai multe litere cu care poți construi, iar configurația cutiilor din mijlocul ecranului devine și ea mai complexă. Dar un lucru rămâne același, și anume cantitatea de distracție pe care o poți avea.

Cu cât te joci mai mult și cu cât descoperi mai multe cuvinte, cu atât mai multe monede vei obține. Acestea reprezintă punctajul tău, ele au și un alt scop, și anume că le poți folosi în schimbul unor sfaturi utile. Dacă te blochezi și nu știi de unde să începi, asigură-te că folosești opțiunea de indicii pentru a te ajuta.

Joacă-te cu cuvintele și extinde-ți vocabularul cu un alt joc de cuvinte distractiv pe Jocurigratuite.ro și joacă Word Holiday.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta cuvintele și, în timp ce țineți apăsat butonul stâng al mouse-ului, trageți o linie între litere pentru a forma cuvinte. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul și trageți cu degetul între litere.

Jocuri similare:

Îți place Word Holiday? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.