Words in Ladder

Intră în universul jocului Words in Ladder și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri formare de cuvinte!

Un alt joc de cuvinte inedit te așteaptă pe Jocurigratuite.ro atunci când joci Words in Ladder. La fel ca și în cazul altor jocuri de cuvinte, scopul Words in Ladder este de a te distra cu vocabularul tău, iar în Words in Ladder faci acest lucru prin legarea literelor de pe ecran. Dar ceea ce face ca Words in Ladder să fie diferit de alte jocuri de cuvinte este faptul că este implicată mai multă strategie decât v-ați putea aștepta de la aceste tipuri de jocuri. Aici, trebuie să creați folosind cuvântul care se află pe masă ca bază pentru altele noi. Și nu poți adăuga o literă, scăpa o literă sau rearanja literele din cuvântul de pe ecran decât dacă vrei să creezi un cuvânt valid. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să fii atent și să epuizezi toate combinațiile posibile de cuvinte, înainte de a schimba structura într-un mod prea dramatic.

Prin combinarea regulilor altor jocuri de cuvinte clasice cu această nouă idee de a folosi cuvântul curent ca bază pentru altele noi, Words in Ladder oferă noi provocări jucătorilor care se bucură de jocurile de cuvinte. Pe lângă testarea vocabularului tău, ai la dispoziție și un cronometru care ticăie constant și trebuie să găsești cât mai multe cuvinte înainte ca acesta să ajungă la zero. În acest fel, ai și o șansă de a învăța cuvinte noi și ai parte de o nouă selecție de litere pe care poți încerca să le potrivești. De asemenea, vei primi un punctaj după fiecare cuvânt pe care îl creezi, iar acesta este acordat în funcție de numărul de litere pe care îl are acest cuvânt. Un alt factor de punctaj este ce tip de operațiune ați folosit pentru a forma acest cuvânt.

Învață cuvinte noi și exersează-ți vocabularul atunci când joci Words in Ladder pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta litera și pentru a trage o linie între litere pentru a crea un cuvânt. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Words in Ladder? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri formare de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.