Zombie Number

Intră în universul jocului Zombie Number și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de matematică!

Exersează-ți abilitățile de matematică și elimină zombi când joci Zombie Number, un joc distractiv în care trebuie să rezolvi corect ecuațiile matematice cât mai repede posibil, dacă nu vrei să fii copleșit de hoarda de zombi.

Pentru a lupta împotriva invaziei și a supraviețui, trebuie să ai o anumită dexteritate cu matematica. Dar nu te îngrijora dacă nu ești atât de proeficient la început, pentru că după ce joci Zombie Number o perioadă de timp, abilitățile tale matematice ar trebui cu siguranță să se îmbunătățească, iar adunarea, scăderea, înmulțirea și împărțirea vor fi lucruri care nu te vor mai intimida la fel de mult. Zombie Number are câte un mod de joc care îți testează viteza într-o anumită operație, așa că vei avea unul care îți testează adunarea, unul care îți testează scăderea și așa mai departe. Și, după ce te vei simți mai confortabil cu jocul, poți încerca modul care le combină pe toate.

Chiar dacă personajul pe care îl poți controla poate rezista la câteva lovituri, nu te gândi că ești invincibil! Ori rezolvi ecuația și deblochezi abilitatea de a trage cu arma ta, ori trebuie să încerci din nou.

Devino mai bun la rezolvarea ecuațiilor matematice pe Jocurigratuite.ro și luptă împotriva invaziei de zombi în Zombie Number.

Cum se joacă

Selectează unul dintre modurile de joc disponibile: adunare, scădere, înmulțire, împărțire sau alege modul aleatoriu, care este o combinație a tuturor modurilor de mai sus. Fiecare dintre acestea testează o operație matematică specifică. Folosește calculatorul din partea de jos a ecranului pentru a selecta numerele corecte care rezolvă ecuația pe care fiecare zombi o are atașată pentru a putea trage cu arma ta.

Jocuri similare:

Îți place Zombie Number? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de matematică pentru o experiență nouă și de neuitat!