Zoo Boom

Intră în universul jocului Zoo Boom și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu animale!

Cu tonurile sale liniștitoare, grafica drăguță și regulile simple, te poți baza întotdeauna pe Zoo Boom pentru un strop de relaxare după o zi grea. Ceea ce trebuie să faci în acest joc este să te uiți cu atenție la tablă și să apeși acolo unde vezi cel puțin două animale de aceeași culoare pentru a le aduna pentru grădina ta zoologică.

Vei vedea că trebuie să îndeplinești și unele sarcini pentru a progresa, dar cu siguranță vei reuși să le duci la bun sfârșit. Dacă reușești să potrivești mai multe creaturi de același tip, vei fi întâmpinat cu un adevărat spectacol de efecte!

Chiar dacă regulile sunt destul de ușor de înțeles, nivelurile devin mai complicate, iar provocările cresc în complexitate pe măsură ce progresezi. Dar nu îți face griji, Jocurigratuite.ro îți permite să reîncepi de câte ori dorești!

Încearcă să câștigi toate nivelurile și să obții toate stelele în Zoo Boom!

Jocuri similare:

Îți place Zoo Boom? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu animale pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.