2048 Legend

Intră în universul jocului 2048 Legend și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Experiența clasică de puzzle, inspirată de jocul Threes, este la îndemâna ta pe Jocurigratuite.ro atunci când selectezi 2048 Legend. Cu regulile pe care probabil le cunoașteți deja, 2048 Legend este o alegere excelentă dacă doriți o provocare distractivă, ușor de luat în mână și de încercat să obțineți un scor mare. Aveți grijă, pentru că odată ce ați început o rundă, s-ar putea să vă fie greu să vă opriți din joc. Deși este înșelător de simplu în designul său, fiecare mișcare pe care o faci trebuie să fie calculată, deoarece o singură mișcare greșită îți poate distruge șansele de a-ți depăși scorurile anterioare. Pentru a obține puncte în 2048 Legend, trebuie să ciocniți două plăci care au același număr pe ele. Făcând acest lucru, valoarea lor va crește, eliminând una dintre dale și creând una mai mare. Acest lucru nu numai că eliberează spațiul cu care puteți lucra, dar vă permite să potriviți aceste dale și cu altele. Dar aveți grijă, pentru că de fiecare dată când mutați piesele pentru a crea potriviri, toate piesele se deplasează în aceeași direcție. Practic, obțineți o nouă configurație a tabloului de joc la fiecare mișcare pe care o faceți.

De asemenea, fiecare mișcare pe care o faceți va crea o nouă piesă, așa că fiți atenți la acest lucru, pentru că spațiul este limitat pe tablă, iar noua piesă va fi întotdeauna una cu cea mai mică cifră posibilă și, pe măsură ce avansați pe 2048 Legend și piesele capătă o valoare mai mare, va fi din ce în ce mai dificil să gestionați piesele cu cifre mici și să le eliminați pe cele cu o valoare mai mare. Cu cât joci mai bine, cu atât jocul devine mai dificil. Dar chiar dacă pierdeți, puteți încerca din nou să vă depășiți scorul. Cu un concept de puzzle interesant și reguli ușor de înțeles, 2048 Legend poate fi o alegere excelentă dacă doriți să vă relaxați.

Bucurați-vă de 2048 Legend pe Jocurigratuite.ro, și vedeți câte puncte puteți obține în acest joc de puzzle distractiv cu numere.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a face clic și glisați în direcția în care doriți ca piesele să se miște. De asemenea, poți folosi tastele săgeată sau WASD pentru a le muta fie în sus, fie în jos, la stânga sau la dreapta. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, glisați ecranul cu degetul pentru a muta plăcile.

Jocuri similare:

Îți place 2048 Legend? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.