Nonogram Jigsaw

Intră în universul jocului Nonogram Jigsaw și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Un joc de puzzle distractiv și relaxant, deși uneori destul de provocator, vă așteaptă pe Jocurigratuite.ro când selectați Nonogram Jigsaw. După cum sugerează și numele, acest joc urmează regulile unui puzzle nonogramă, în care trebuie să completați sau să lăsați celule goale pe o grilă în funcție de niște numere. Aceste numere acționează arată regulile rândurilor și coloanelor pe care trebuie să le respecți, iar pentru a îndeplini condiția unui anumit nivel trebuie să te asiguri că îndeplinești toate cerințele. Cu cât grila devine mai mare, cu atât puzzle-ul va fi mai complicat, dar și satisfacția ta va fi de asemenea mai mare atunci când reușești să termini un nivel și să deblochezi imaginea finală. Bineînțeles, deoarece nonogramele sunt puzzle-uri logice cu imagini, uneori vă puteți da seama cum să pictați grila imaginând ce imagine pot înfățișa celulele. Deci, ca un bonus suplimentar, Nonogram Jigsaw ar putea, de asemenea, să vă îmbunătățească abilitățile de desen.

Pe lângă beneficiul de a vă relaxa mintea, vă puteți antrena creierul în timp ce rezolvați aceste puzzle-uri și s-ar putea să observați efecte cognitive pozitive, în timp. Și pentru că unele niveluri ar putea fi mai enigmatice decât altele, Nonogram Jigsaw are o opțiune de sugestie utilă, pe care o puteți folosi pentru a vă arăta drumul, dacă vă blocați vreodată. Nu vă fie teamă să o folosiți ori de câte ori aveți nevoie de ajutor. Jocul are două moduri între care va trebui să comutați, într-unul dintre ele va trebui să marcați celulele care trebuie umplute, în timp ce în celălalt mod veți indica ce celule trebuie lăsate goale. În cazul în care coloana sau rândul are două numere în loc de unul, va trebui să lași o celulă goală între ele. Acest lucru adaugă un alt nivel de complexitate, dar odată ce începeți să vă obișnuiți, rezolvarea nonogramelor va deveni mult mai ușoară. Iar a vedea acea imagine finală pe care ai desenat-o este o mare recompensă pentru eforturile tale mentale.

Relaxează-te și antrenează-ți mintea cu un alt joc de puzzle distractiv pe Jocurigratuite.ro când joci Nonogram Jigsaw.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta elementele jocului, pentru a interacționa cu grila sau pentru a comuta între cele două moduri. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în loc să folosiți butonul mouse-ului.

Jocuri similare:

Îți place Nonogram Jigsaw? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.