Adventure Drivers

Intră în universul jocului Adventure Drivers și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Călătorește pe o insula exotică și trăiește o experiență de neuitat prin jocul Adventure Drivers. Câștigă curse nebune în acest joc 2D, unde te așteaptă multe pericole dar și multă faimă, glorie și comori nebănuite. Chiar dacă vei începe cu un minibus hippie, o mașină care nu este foarte rapidă, nu vei duce grija reparațiilor, deoarece este indistructibil. Cursele devin tot mai periculoase pe măsură ce avansezi, cu bombe care explodează încontinuu în jurul tău, adversari care țin și ei cu dinții de victorie și conduc agresiv, așa că trebuie tot timpul să conduci prudent, dar cu victoria în gând. Treci peste obstacolele ce îți apar in cale, colecționează monede, comori și folosește diverse abilități care îți vor oferi un avantaj în cursele tale.

Pentru un surplus de viteză folosește nitro la momentul potrivit și vei ajunge pe primul loc! Misiunea este simplă, câștigă toate cele 30 de trasee. Joacă acum Adventure Drivers și urcă pe podium!

Jocuri similare:

Îți place Adventure Drivers? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.