Battalion Commander 1917

Intră în universul jocului Battalion Commander 1917 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri acțiune!

Luptă împotriva șanselor imposibile, pe câmpurile de luptă virtuale brutale ale Primului Război Mondial când joci Battalion Commander 1917 pe Jocurigratuite.ro. Așa cum te-ai aștepta de la un joc amplasat pe aceste câmpuri de luptă violente, va trebui să lupți prin valuri după valuri de inamici necruțători, iar singura cale spre victorie este înainte. Din fericire, nu ești singur atunci când te confrunți cu barajul constant de arme care împânzește ecranul, și te poți alătura cu diverși soldați, care așteaptă să se alăture cauzei tale.

În timp ce te ferești de salba non-stop de gloanțe, trebuie să fii cu ochii în patru pentru acești aliați, care se vor dovedi de mare ajutor în bătăliile care vor urma. Din cauza intensității luptei, soldatul pe care îl comandați trage automat, iar tot ce trebuie să faceți este să vă îndepărtați de gloanțele care se apropie și să vă asigurați că vă întoarceți în direcția țintei atunci când niciun glonț nu mai zboară spre voi. Acest lucru poate fi destul de provocator, dar când adaugi la asta tot felul de alte pericole care îți pot sta în cale, cum ar fi atacurile aeriene care apar la intervale regulate, atunci știi că Battalion Commander 1917 este un joc care îți pune la încercare reflexele și capacitatea de a prezice corect mișcările inamicului. Pentru a spori provocarea, puteți, de asemenea, să îndepliniți diferite sarcini, cum ar fi atingerea unei anumite distanțe, formarea unei echipe cu un anumit număr de aliați sau uciderea unui anumit număr de inamici.

Învinge-ți inamicii și avansează cât mai departe când joci Battalion Commander 1917 pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului și faceți clic în locația în care doriți ca soldații dvs. să se deplaseze. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Joacă alte jocuri din seria Battalion Commander:

  1. Battalion Commander 2

Jocuri similare:

Îți place Battalion Commander 1917? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri acțiune pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.