Prison Rampage

Intră în universul jocului Prison Rampage și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri acțiune!

Se știe că închisoarea este un loc deja destul de haotic, dar Prison Rampage îl duce la un cu totul alt nivel. În acest joc trebuie să supraviețuiești nenumăratelor valuri de atacatori care încearcă în mod constant să te năvălească și nu se vor opri până când nu te vor elimina. Pentru a supraviețui atacului neîncetat al dușmanilor trebuie să te bazezi pe abilitățile tale acrobatice și pe arma ta. De fiecare dată când săriți în jur, atacați și voi, iar acest lucru creează un fel de balet, un dans cu inamicii, în care un pas greșit poate însemna o repornire rapidă a nivelului.

Pentru a face lucrurile mai dificile (și mai interesante), Prison Rampage îți aruncă în față tot felul de inamici diferiți, fiecare cu propriul set unic de abilități: unii sunt foarte rapizi, alții sar la intervale regulate de timp, ceea ce te obligă să tragi în momente precise dacă vrei să-i lovești, iar unii au foarte multă rezistență. Un lucru este cert: va trebui să te adaptezi rapid la fiecare dintre ei dacă vrei să supraviețuiești rundelor intense pe care ți le oferă Prison Rampage. Din fericire, fiecare inamic învins aruncă o anumită cantitate de monede, pe care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți abilitățile, ceea ce te va ajuta în supraviețuirea ta. De la obținerea unei cantități mai mari de viață, care te face mai rezistent și capabil să susții mai multe lovituri, până la obținerea unor arme mai bune, aceste îmbunătățiri sunt cheia pentru a ajunge la nivelele ulterioare.

Supraviețuiește atacului de inamici care te așteaptă atunci când joci Prison Rampage pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Pentru a sări și a trage în direcția stângă sau dreaptă trebuie să apeși pe săgeata stânga sau dreapta, sau să dai click pe partea stângă sau dreaptă a ecranului, dacă folosești un PC. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, atinge ecranul în partea stângă sau dreaptă pentru a obține aceeași funcționalitate.

Jocuri similare:

Îți place Prison Rampage? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri acțiune pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.